logo

BC Hattem '75

Badminton Vereniging Hattem

Navigatie

Nieuws

Opzegging pacht horeca MFC de Marke

Vandaag heeft het bestuur het bericht ontvangen dat de pacht van de horeca in de Marke door Betty Kršhe per 24 augustus is opgezegd. De reden hiervan is ons op dit moment ook nog onduidelijk.

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier menig drankje aan de bar gedaan. Elke avond weer gaf dat een gezellige afsluiting na een vermoeiende avond badminton, wat tevens goed was voor de onderlinge sociale contacten. Ook kon menig ledenavond opgeleukt worden met haar culinaire kunsten. Nooit is er een klacht gevallen, altijd konden wij rekenen op een vriendelijke en professionele houding van Betty.

De horeca zal vanaf heden door eigen beheer van stichting de Marke voortgezet worden. Hoe het ťťn en ander uit zal pakken zal ook voor ons de komende periode moeten gaan blijken.

Ik denk dat ik dan ook wel namens de meeste, dan wel niet alle leden spreek als ik zeg dat wij het bijzonder jammer vinden dat het zo moet eindigen. Ook wij tasten nog volledig in het duister naar de reden van de beŽindiging en kwam voor ons dit besluit als donderslag bij heldere hemel.

Betty, bedankt namens alle leden voor de fijne periode en wellicht tot ziens!

Het bestuur.

Terug naar het nieuwsoverzicht