logo

BC Hattem '75

Badminton Vereniging Hattem

Navigatie

Nieuws

Basisscholentoernooi Badminton 2008

Badmintonclub Hattem organiseert in oktober een badmintontoernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 uit Hattem. Met dit toernooi willen wij de jeugd een spannend en sportief toernooi aanbieden. Daarnaast willen wij graag dat ze kennis maken met de badmintonsport in het algemeen.

Gezien de opkomst is het wedstrijdschema enigzins aangepast om voor iedereen een leuk toernooi neer te zetten. Het toernooi ziet er nu als volgt uit:

Het toernooi wordt verdeeld over 3 vrijdagavonden:
Vr 03 oktober is er een kennismaking met de badmintonsport
Vr 10 oktober is een volledige toenooidag
Vr 17 oktober zijn de finales waarna de winnaar bekend zal worden

De wedstrijden worden gespeeld in een poulevorm. Iedereen speelt dus meerdere partijen binnen de poule. Op de laatste wedstrijddag zal de winnaar hieruit voortkomen.

Het toernooi vindt plaats bij Multifunctioneel Centrum de Marke aan de Daendelsweg in Hattem tussen 18:00 en 19:30 uur. Het toernooi is gratis en shuttles en rackets zijn geregeld. De deelnemers moeten zelf wel sportkleding en sportschoenen voor binnenzalen meenemen.

Voor inschrijvingen zijn er inschrijfformulieren en informatieflyers uitgedeeld op de Hattemse scholen. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen met het bestuur via de contact pagina op deze site.

Wij hopen op een goedbezocht en vooral ook spannend en sportief toernooi!

Het bestuur.

Terug naar het nieuwsoverzicht