logo

BC Hattem '75

Badminton Vereniging Hattem

Navigatie

Doelgroepen & Speeltijden

Badminton De jeugd is de doelgroep voor jongens en meisjes van 7 tot 18 jaar. Bij deze groep wordt er samen met een jeugdtrainer op een speelse wijze de technieken en het spel van badminton aangeleerd. Eerst een warming up, aansluitend oefenen en dan is er tijd voor spelletjes en ook het spelen van een echt potje.
Daarnaast worden de trainingen regelmatig afgewisseld met andere activiteiten, zoals een pepernoten- of rood-wit-blauw toernooi en ook proberen we jaarlijks een gezamenlijk uitje te organiseren voor de jeugd. Voor de jeugd hebben we de beschikking hebben over de hele zaal (6 speelvelden) en de mogelijkheid om een extra veld te creëren bij grotere drukte of uitgebreidere trainingen.
De jeugd speelt niet in de schoolvakanties en in de maanden juli en augustus.


Voor de 18 Plus leden ziet de avond er iets anders uit. Voor de leden die er behoefte aan hebben, kan er aan het begin van de avond een half uurtje training worden gegeven. De leden die daar geen behoefte aan hebben, kunnen zelfstandig inspelen in twee rondes van vijftien minuten. Daarna is er een 'shuffle' uurtje. Daarin bepaalt het lot met/tegen wie een je komt te spelen. Dit systeem wordt door de leden als zeer plezierig ervaren. Voor de mensen die na dit uurtje nog puf hebben is er nog gelegenheid om zelfstandig de wedstrijden samen te stellen tot het eind van de avond. Voor de avonden wordt er gebruikt gemaakt van de gehele zaal (6 speelvelden)
Tijdens en na afloop op de woensdagavond kan in de aangrenzende kantine gezellig consumpties worden genuttigd.
18 Plus speelt niet in de maanden juli en augustus.


De Senioren spelen op de dinsdag ochtend. Er wordt in overleg met de aanwezigen speelgroepen samen gesteld en geregeld even gewisseld. Omdat deze groep wat kleiner is maken zij gebruik van een halve zaal (3 speelvelden)
De senioren spelen niet in de maanden juli en augustus.


Zowel de dinsdagochtend als de woensdagavond zijn voor alle leden boven de 18 toegankelijk!

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Badminton foto info 2