logo

BC Hattem '75

Badminton Vereniging Hattem

Navigatie

Info

Voor de jeugd maken wij gebruik van een trainer die de jeugd professioneel, doch op een speelse wijze het badminton aanleert. De normale training begint met een warming up. Daarna worden de slagen geoefend en aan het eind is er vaak nog tijd voor een (badminton gerelateerd) spelletje.
Daarnaast worden de trainingen regelmatig afgewisseld met andere activeiten, zoals een pepernoten- of rood-wit-blauwtoernooi en proberen we jaarlijks een gezamenlijk uitje te organiseren.

Voor de senioren ziet de avond er iets anders uit. Voor de leden die er behoefte aan hebben wordt er aan het begin van de avond een training gegeven. De leden die daar geen behoefte aan hebben mogen zelfstandig inspelen in twee rondes van twintig minuten. Daarna is er een 'shuffle' uurtje. Daarin bepaalt het lot met/tegen wie een lid komt te spelen. Dit systeem wordt door de leden als zeer plezierig ervaren. Voor de mensen die na dit uurtje nog puf hebben is er nog gelegenheid om zelfstandig de wedstrijden samen te stellen tot het eind van de avond.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het contactformulier.