logo

BC Hattem '75

Badminton Vereniging Hattem

Navigatie

Onze Home pagina

Welkom op de website van BC Hattem '75.

Jeugdtrainer gezocht

Badminton-Shuttlecocks 3b

Badmintonvereniging BC Hattem is een recreatieve , sportieve en vooral gezellige club voor jong en oud.

Badmintonnen doen we, zoals de naam al zegt, in Hattem al vanaf 1975.

Op dit moment hebben we ongeveer 35 volwassenen en circa 20 jeugdleden. Variërend in speelsterkte van beginnende spelers tot spelers met competitie-ervaring. Voor nieuwe leden hebben we altijd plaats, en daarbij is badmintonervaring niet vereist.

We spelen in de sporthal MFC "De Marke" in Hattem.

Badminton is een snelle flitsende sport, een sport voor iedereen! Ook is het een gezonde, sociale en gemengde sport, die op elk niveau gespeeld kan worden. Op onze website vind je informatie over het bestuur, de speeltijden en actuele zaken. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact op via de link op onze website.

Ook kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen en een shuttle mee slaan in de sporthal MFC "De Marke" tijdens onze speeltijden. Zo krijg je een eerste indruk van onze vereniging. Nieuwe leden zijn altijd welkom om het een aantal keren kosteloos te proberen! Rackets hebben we daarvoor beschikbaar. Jaarlijks is er een feestavond en organiseren wij diverse (onderlinge) toernooien.

Waarom is badminton wat voor jou!

Wilt je eens komen proberen of badminton uw sport is, dan nodigen wij je hierbij uit om geheel vrijblijvend eens een keer langs te komen en mee te spelen (zie ook "Informatie").

Sportkoepel Hattem